Kapusta w winie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę szatkujemy. Obieramy cebulę i kroimy na plasterki. W garnuszku topimy smalec i szklimy na nim cebulę. Dodajemy kapustę i wlewamy rosół. Dusimy na małym ogniu 40 minut. Mąkę mieszamy z winem, dodajemy do kapusty i zagotowujemy. Doprawiamy do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 989
Data dodania: 2010-08-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta w winie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.