Kapusta z kiełbasą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę nacinamy z jednej strony i smażymy na oleju. Kapustę szatkujemy. Cebulę kroimy i szklimy na maśle. Dodajemy kapustę i bulion. Dusimy 10 minut. Następnie dolewamy śmietanę i sok z cytryny. Doprawiamy solą, pieprzem i dusimy jeszcze 5 minut. Kapustę wykładamy na talerz, posypujemy posiekanym koperkiem i wokół układamy kiełbaski.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 407
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta z kiełbasą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.