Kapusta ze śmietaną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę obrać z wierzchnich liści, opłukać, poszatkować, posolić i pozostawić na 10 minut. Cebulę obrać, opłukać, posiekać, dodać do kapusty. Koperek wymieszać ze śmietaną, doprawić cukrem i sokiem cytrynowym, polać kapustę, wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 780
Data dodania: 2010-03-28

Zdjęcia

Kapusta ze śmietaną
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta ze śmietaną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.