Karkówka pieczona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Karkówkę umyć i osuszyć. Czosnek zmiksować z wegetą, oliwą, szczyptą soli i pieprzu. Natrzeć karkówkę i odstawić na 15 minut. Masło rozgrzać na patelni i obsmażyć karkówkę z każdej strony. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać pokrojoną cebulę, podlać winem i przykryć. Wstawić do piekarnika i piec około1, 5 godziny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 789
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Karkówka pieczona
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-12-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Karkówka pieczona

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.