Karkówka pieczona

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Karkówkę umyj i osusz. Czosnek posiekaj i wymieszaj z olejem, ziołami, pieprzem i wegetą. Powstałą masą natrzyj karkówkę i odstaw na całą noc w chłodne miejsce. Na drugi dzień przełóż do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego ( nie obsmażaj ani nie podlewaj niczym). Wstaw do nagrzanego do temp 200-220* piekarnika i piecz około 1 godziny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 478
Data dodania: 2011-12-27

Zdjęcia

Karkówka pieczona
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2011-12-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Karkówka pieczona

2012-01-22 17:18:12

wygląda soczyście i pysznie, pycha! :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.