Karp na kapuście

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filet z karpia posypać solą i pieprzem, usmażyć na rozgrzanym oleju. Kapustę kiszoną sparzyć lub podsmażyć na oleju z cebulą, solą, pieprzem, liściem laurowym, zielem angielskim i szczyptą cukru. Dodać ugotowane grzyby i pokrojone. Kapustę dusić z grzybami, dodać wodę, w której były gotowane. Wyłożyć na talerz kapustę, usmażony filet z karpia podawać na kapuście.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1842
Data dodania: 2008-12-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Karp na kapuście

2010-02-23 21:08:32

lubię karpia.

2010-02-02 12:00:11

Smaczny karp .

2009-01-18 16:23:00

Naprawde bardzo dobre. Kapuste mozna tez zasmazyc i tez jest super, polecam..

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.