Karp w dyni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę solimy, obkładamy pokrojona w plastry cebulą i wstawiamy na noc do lodówki.Następnie zdejmujemy cebulę, rybę myjemy, osuszamy i przyprawiamy.Panierujemy w jajku i posiekanych pestkach dyni.Smażymy na oleju na zloty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1112
Data dodania: 2010-08-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Karp w dyni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.