Karp w miodowym sosie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Karpia dzielimy na dzwonka. Z głowy, płetw i włoszczyzny gotujemy bulion, solimy. Dzwonka wkładamy do bulionu i gotujemy 15 minut. W osobnym garnku zagotowujemy miód kilka minut. Do miodu wlewamy 1/2 szklanki bulionu z ryby, ocet, dodajemy rodzynki i migdały. Trzymamy chwilę na ogniu po czym zalewamy karpia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 591
Data dodania: 2010-10-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Karp w miodowym sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.