Karp w syropie klonowym

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Płatkami czosnku obłożyć rybę. Posiekaną cebulę, musztardę, sok z cytryny i syrop klonowy wymieszać i posmarować mięso. Włożyć do lodówki na 1,5 godziny. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Piekarnik rozgrzać do 220 st.C. Wstawić mięso, wyjąć po 15 minutach kiedy się zrumieni.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1098
Data dodania: 2009-01-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Karp w syropie klonowym

2010-02-23 21:08:59

lubię karpia.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.