Karpik świąteczny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Karpia oczyścić, pokroić w dzwonki, obtoczyć w wegetce, a następnie w mące. Smażyć z obu stron na złoto.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 922
Data dodania: 2010-01-07

Zdjęcia

Karpik świąteczny
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-01-07
karpik
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Karpik świąteczny

2010-02-23 21:09:25

lubię karpia.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.