Kartoflanka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę posiekać, udusić na maśle lub margarynie. Dodać bulion warzywny, starte ziemniaki, marchew, sól i kminek, gotować 12 minut. Wlać do zupy trochę mleka lub śmietany, posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1300
Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kartoflanka

2010-02-25 19:35:22

Bardzo dobra zupa.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.