Kasza gryczana z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę oczyszczoną wymieszać z białkiem, wysuszyć w piekarniku mieszając, zalać wrzącym rosołem, zagotować. Przykryć wstawić do piekarnika, upiec mieszając od czasu do czasu widelcem. Cebulę i pieczarki drobno pokroić, usmażyć, połączyć z kaszą, doprawić do smaku. Do wysmarowanego tłuszczem i posypanego bułką tartą naczynia nałożyć przygotowaną kaszę, wyrównać, polać śmietaną wymieszaną z żółtkami, posypać startym serem, zapiec.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 3772
!wera

!wera

Data dodania: 2008-08-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (9)

Komentarze

Do przepisu na: Kasza gryczana z pieczarkami

2010-02-24 21:40:44

Też jem to danie od czasu do czasu.

2010-02-04 12:32:29

Bardzo lubię kazsę , jest pyszna.
!Demo#

!Demo

2009-03-03 12:57:55

A ja bardzo polubilam ta kasze i zmiatam wszystko z talerza, a jeszcze posypue sobie czabrem lub koperkiem dla lepszego trawienia i jest git, polecam

2009-02-27 19:25:00

Kasza jest bardzo zdrowa, a jeszcze z mlekiem lub zsiadlym to dopiero pycha..

2009-02-27 19:11:33

Ta kasza jest bardzo dobra, ale jak sie nie lubi to mozna dac ryz i tez smaczne.

2009-01-18 19:06:29

Ja tam bardzo lubie kasze, naet z samymi jajkami i kielbaska jest super, polecam.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.