Kasza lekkostrawna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Włoszczyznę obrać, opłukać.
Z włoszczyzny ugotować wywar, odcedzić go i ochłodzić.
Do 2 szklanek zimnego wywaru dodać kaszę i sól, wymieszać i gotować do zupełnego rozklejenia kaszy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1301
Data dodania: 2010-12-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kasza lekkostrawna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.