• apette.pl
  • Kaszka ryżowo-kukurydziana z owocami

Kaszka ryżowo-kukurydziana z owocami

Ocena przepisu

Składniki

  • mleko modyfikowane 5 miarek
  • woda 150 ml
  • kaszka ryżowo-kukurydziana kilka łyżek
  • brzoskwinie z jabłkami 1/2 słoiczka

Sposób przyrządzenia

Wodę gotujemy przez 5 minut, studzimy do około 40*c. Następnie odmierzamy odpowiednią ilość, wsypujemy mleko, dokładnie mieszamy. Przygotowane mleko wlewamy do miseczki, dodajemy kilka łyżek kaszki, mieszamy do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Następnie dodajemy brzoskwinie z jabłkami ze słoiczka.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1004
Data dodania: 2010-03-30

Zdjęcia

Kaszka ryżowo-kukurydziana z owocami
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kaszka ryżowo-kukurydziana z owocami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.