Kiełbasa z jajkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę pokroić w plasterki o grubości 1 cm. Masło rozgrzać na teflonowej patelni, włożyć plasterki kiełbasy, podsmażyć z obu stron na średnim ogniu. Na plasterki kiełbasy wbić jajka. Przyprawić solą i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 911
Data dodania: 2010-03-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa z jajkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.