Kiełbasa z papryką i pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę pokroić w paski i podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną w kostkę paprykę a po paru minutach pokrojone w ćwiartki pieczarki, podpiekać przez chwilę aż warzywa zaczną się robić miękkie, wtedy dodać cebulę pokrojoną w piórka, trochę ostrej papryczki i przyprawy (jakie kto woli np. Oregano, bazylia, tymianek). Poddusić aż cebula będzie miękka. Podawać z ketchupem i musztardą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 746
Data dodania: 2011-04-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kiełbasa z papryką i pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.