Klopsy z pieczarkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso bez kości zmielić w maszynce. Potem dodać jajko, startą cebulę, majeranek. Doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Z masy formować małe kulki i smażyć na rozgrzanej margarynie z każdej strony. Do kulek dodać posiekane pieczarki i dusić pod przykryciem ok. 30 min. Tak aby powstał zawiesisty sos. Przyprawić go do smaku sola i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1255
Data dodania: 2010-05-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Klopsy z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.