Kluski Śląskie Odsmażane

Ocena przepisu

Składniki

  • kluski śląskie 1/2 kg
  • olej

Sposób przyrządzenia

Kluski pokroić w plasterki, podsmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 816
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Kluski Śląskie Odsmażane
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluski Śląskie Odsmażane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.