Kluski z jabłkami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do naczynia wlać wodę, zagotować. Dodać kluski w cedzaku. Gotować około kwadrans. Ugotowane kluski wymieszać z twarogiem, włożyć do naczynia połowę klusek, na to jabłka, miętę i ponownie kluski. Z mleka, jajek, cukru i cukru waniliowego ukręcić krem, wylać na kluski. Wstawić do piekarnika, piec 25 minut w temp. 200 st. C.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 901
!Kruszyna

!Kruszyna

Data dodania: 2008-06-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Kluski z jabłkami

2010-02-23 22:09:44

robilam to i jest to dobre.
!pola#

!pola

2008-09-18 12:23:25

u mnie wdomu to danie by nie przeszlo, klusek nikt nie jada;)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.