Knedle z mięsa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mielimy mięso, dodajemy do niego ugotowany ryż, jajka i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Formujemy kulki, które wrzucamy do wrzącej wody lub wywaru. Dodajemy koncentrat pomidorowy, doprawiamy do smaku i zagotowujemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 710
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Knedle z mięsa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.