Kolorowa bagietka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory kroimy w cienkie plasterki, paprykę i seler w drobną kostkę. Cebulę i czosnek obieramy i bardzo drobno kroimy. Twaróg mieszamy z cebulą, czosnkiem, pokrojonymi warzywami i ziołami, następnie przyprawiamy dwoma łyżeczkami soku z cytryny, odrobiną skórki z cytryny, solą i pieprzem. Awokado przekrawamy na połowę i usuwamy pestkę. Miąższ kroimy w cienkie plasterki i skrapiamy odrobiną soku z cytryny. Bagietkę przekrawamy wzdłuż na połowę, wykładamy plasterkami awokado i pomidorów, smarujemy masą twarogową i dekorujemy bazylią.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 672
Data dodania: 2010-06-09

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kolorowa bagietka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.