Kolorowa zupa rybna

Ocena przepisu

Składniki

  • krewetki 200 g
  • filet halibuta 200 g
  • filet okonia 200 g
  • dymka 1 pęczek
  • marchew 3 szt
  • koper włoski 500 g
  • wywar 1 L
  • sól
  • pieprz
  • koperek

Sposób przyrządzenia

Dymkę posiekać, marchew pokroić w słupki, koper włoski w paseczki. Wszystko wrzucić do wywaru , gotować 5 min, dodać rozdrobnioną rybę i przyprawy, gotować jeszcze 10 min. Podawać z siekanym koperkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 657
Data dodania: 2010-04-29

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kolorowa zupa rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.