Kolorowy bigos

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kiełbasę, pomidory, pieczarki, cebulę i ogórki drobny kroimy. Na niewielkiej ilości oleju podsmażamy osobno składniki. Wszystko wkładamy do garnka, dajemy przecier, pieprz oraz rozpuszczone w dwóch szklankach wody kostki rosołowe. Podgrzewamy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 530
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kolorowy bigos

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.