Kompot na Wigilę

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Suszone owoce przemywamy wodą. Następnie wkładamy do naczynia, zalewamy wodą. Po wymoczeniu wszystkie składniki gotujemy około 10 - 15 min. Kompot podajemy ciepły lub schłodzony.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1816
Data dodania: 2010-12-10

Zdjęcia

Kompot na Wigilę
LASER#

Dodane przez:

LASER

2011-01-25
Kompot na Wigilę
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot na Wigilę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.