Kompot truskawkowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Opłukane truskawki rozkładamy w równych ilościach w kompotierkach, kropimy rumem, odstawiamy w chłodne miejsce. Z wody i cukru gotujemy syrop i chłodnym zalewamy owoce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 879
Data dodania: 2010-08-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kompot truskawkowy

2010-08-30 15:41:31

Doskonały na upalne dni.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.