Kompot z pigwy

Ocena przepisu

Składniki

  • owoce pigwy dowolna ilość
  • cukier 4 łyżki na słoik

Sposób przyrządzenia

Owoce pigwy umyć, ze skórką pokroić w plasterki i razem pestkami napełnić do połowy słoiki. Dodać cukier i uzupełnić wodą. Pasteryzować 20 min.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1043
Data dodania: 2010-04-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z pigwy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.