Kompot z wiśni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wiśnie myjemy, usuwamy ogonki. Następnie wkładamy wiśnie do wyparzonych słoików.
Zalewa:
zagotowujemy wodę z cukrem. Tak przygotowaną zalewą zalewamy wiśnie i pasteryzujemy około 30 minut od zagotowania. Idealny na zimę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1190
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Kompot z wiśni
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot z wiśni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.