Konfitura z pomarańczy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowane wraz ze skórką pomarańcze ostudzić pod bieżącą wodą i zostawić na 12 godzin w zimnej wodzie. Następnie wyjąć z wody i podzielić na 2 lub 4 części, zalać niezbyt gorącym syropem, podgotować, znowu odstawić na 6-8 godzin i gotować jeszcze 2-3 razy z podobnymi przerwami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1315
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Konfitura z pomarańczy
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Konfitura z pomarańczy

2010-02-25 17:12:52

Konfitury z różnych owoców trzeba zawsze robić na zimę, są zdrowe i dobre. Ja zawsze robię je z różnych owoców.

2010-02-25 17:11:35

Konfitury z różnych owoców trzeba zawsze robić na zimę, są zdrowe i dobre. Ja zawsze robię je z różnych owoców.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.