Koperek na zimę

Ocena przepisu

Składniki

  • świeży koperek 3 pęczki
  • papier pergaminowy

Sposób przyrządzenia

Świeży koperek, drobniutko posiekać, rozsypać na papierze pergaminowym, wystawić na słońce i dobrze ususzyć. Ususzony koperek, przełożyć do słoika i szczelnie zamknąć, dodawać do zup.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2956
Data dodania: 2010-03-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koperek na zimę

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.