Kopytka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z ziemniaków, twarogu, jaj, mąki i soli stworzyć masę podobną do ciasta. Na posypanym mąką stole lub tacce ugniatać ciasto. Pokroić w kostki o kształcie równoległoboku. Gotować w osolonej wodzie. Można podawać z cynamonem. Życzę smacznego!
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 873
Data dodania: 2009-12-03

Zdjęcia

Kopytka
dudi_carina#

Dodane przez:

dudi_carina

2009-12-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kopytka

2010-02-03 15:13:36

Coś nie za bardzo dokładny przepis , przecież do dowolnej ilości ziemniaków i sera nie może być po 2 łyżki mąki .......

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.