Kopytka fasolowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę po ugotowaniu drobno zmielić, dodać pozostałe składniki, przyprawić i zagnieść ciasto kopytkowe. Po uformowaniu wałeczków i pocięciu gotować z dodatkiem 1 łyżki oleju do wypłynięcia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 863
Data dodania: 2010-09-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kopytka fasolowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.