Koreczki śledziowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Płaty śledziowe osuszyć osuszyć papierowym. Cebulę pokroić w piórka, zeszklić na oliwie, dodać koncentrat pomidorowy, sok z cytryny, wymieszać i przesmażyć 5 minut. Doprawić solą, pieprzem. Na każdym płacie położyć cebulę oraz kawałek papryki. Zwinąć w ruloniki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 1134
Data dodania: 2011-01-29

Zdjęcia

Koreczki śledziowe
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koreczki śledziowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.