Koreczki z piersi kurczaka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś kurczaka pokroić w plastry, oprószyć solą, pieprzem, a następnie usmażyć na oleju na zloty kolor. Na wykałaczki nadziewać kolejno mięso, kawałki papryki i cebulki. Tymianek posiekać i udekorować nim koreczki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 999
Data dodania: 2011-06-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koreczki z piersi kurczaka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.