Kostki rybne z parowaru

Ocena przepisu

Składniki

  • kostki rybne 1/2 kg
  • przyprawa do ryb
  • cytryna

Sposób przyrządzenia

Kostki rozmrażamy, przyprawiamy przyprawą do ryb, skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy na 1 godzinę do lodówki. Parujemy 25 minut w parowarze. Podajemy z warzywami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 35 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1129
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Kostki rybne z parowaru
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kostki rybne z parowaru

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.