Kotleciki cielęco-wieprzowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę namoczyć w mleku , odcisnąć. Cebulę , czosnek obrać.Cielęcinę , łopatkę mielemy wraz z bułką odciśniętą,czosnkiem oraz cebulą.Do mięsa dodać jajko , doprawić do smaku sosem sojowym , solą, pieprzem. Wymieszać , formować kotlety panierować w bułce tartej. Rozgrzać olej dodać masło i smażymy kotleciki . Podajemy z kaszą z warzywami i surówką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2036
Data dodania: 2010-11-15

Zdjęcia

Kotleciki cielęco-wieprzowe
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotleciki cielęco-wieprzowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.