Kotleciki z kalarepki

Ocena przepisu

Składniki

panierka

Sposób przyrządzenia

Bułkę tartą ok. 1 szklankę, ok. 3-4 gałązki natki pietruszki (oberwać listki)i 1 płaską łyżeczkę soli (nawet troszkę mniej może być) zmiksować w pojemniku od blendera. Kalarepkę obrać i odciąć stwardniałą część. Pokroić w 0,5 cm plastry. Maczać w mące potem w rozmąconym jajku i przyprawionej bułce tartej. Smażyć na małym ogniu (aby zdążyły zmięknąć) na rumiano z obu stron.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 501
Data dodania: 2011-07-31

Zdjęcia

Kotleciki z kalarepki
poziomka#

Dodane przez:

poziomka

2011-07-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotleciki z kalarepki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.