Kotleciki ziemniaczane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki gotowane zetrzeć na tartce. Dodać pokrojone drobno cebule, jajka, posiekaną pietruszkę. Gdy masa jest za rzadka, zagęścić tartą bułką. Uformować płaskie kotleciki i wytarzać w tartej bułce. Smażyć na gorącym oleju, aż się zarumienią.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 998
Data dodania: 2010-09-15

Zdjęcia

Kotleciki ziemniaczane
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotleciki ziemniaczane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.