Kotlet drobiowy

Ocena przepisu

Składniki

do panierowania

do smażenia

Sposób przyrządzenia

Piersi rozbić posolić i popieprzyć. Panierować w rozkłóconym jajku, tartym serze i bułce tartej. Smażyć na oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 532
Data dodania: 2010-03-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlet drobiowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.