Kotlet serowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ser żółty pokroić w plastry (ok. 1 cm), obtoczyć je w jajku, bułce tartej, jajku, bułce tartej. Włożyć na patelnię, na lekko rozgrzany olej. Podsmażyć z jednej i drugiej strony aż ser zacznie topnieć. Gotowego kotleta można podawać ze specjalnym sosem do kotletów.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1144
Data dodania: 2009-12-01

Zdjęcia

Kotlet serowy
dudi_carina#

Dodane przez:

dudi_carina

2009-12-01
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kotlet serowy

2010-02-19 01:17:45

Bardzo dobry kotlet.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.