Kotlet z fasolką szparagową

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki gotuj w osolonej wodzie około 20 minut. Cząber i fasolkę umyj, osusz. Również gotuj w osolonej wodzie około 10-15 minut. Kotlet umyj, osusz, zrób w nim kieszeń. Przypraw mięso solą i pieprzem. Kieszeń napełnij jednym plastrem boczku, włóż także dwie śliwki. Smaż na rozgrzanym oleju po pięć minut z każdej strony. Ziemniaki odcedź, razem z mięsem i fasolką wyłóż na talerz. Polej stopionym masłem, potem posyp pietruszką. Do pozostałego po mięsie tłuszczu wlej bulion i zagotuj. Danie polej sosem, udekoruj ziołami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1272
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlet z fasolką szparagową

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.