Kotlety sezamowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso rozbijamy na kotlety. Oba rodzaje mąk łączymy ze sobą. Jajka roztrzepujemy widelcem, dodajemy odrobinę soli oraz pieprzu. Kotlety panierujemy w mące, jajku, a na końcu w sezamie. Kotlety smażymy na lekko rozgrzanym oleju, aby sezam się nie spalił.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 686
Data dodania: 2010-03-23

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety sezamowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.