Kotlety siekane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso dokładnie wymieszać z jajkiem, namoczoną i dobrze odciśniętą bułką, przyprawić solą i pieprzem. Formować okrągłe kotleciki grubości 2 cm, omączyć. Smażyć 8-10 min. Z obu stron na maśle. Podlać śmietaną i przykryte dusić kilka minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 714
Data dodania: 2010-07-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety siekane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.