Kotlety z jajek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotowane jajka posiekać. Cebulę drobno pokroić i zeszklić. Do jajek dodać bułkę tartą, surowe jajko, cebulę, sól, pieprz. Wymieszać i formować kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć aż będą rumiane z obu stron.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 576
Data dodania: 2011-02-08

Zdjęcia

Kotlety z jajek
allka#

Dodane przez:

allka

2011-02-08
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z jajek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.