Kotlety z ryby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę namoczyć, odcisnąć. Rybę, cebulę i bułkę zmiksować z reszta składników. Formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 829
Data dodania: 2010-05-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlety z ryby

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.