Kraby parówkowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Przekrawamy wzdłuż parówki. Każdą z części nacinamy raz, dość głęboko z każdej strony. Topimy boczek i na gorący smalec kładziemy parówki. Podczas smażenia przybiorą kształt krabów. Parówki podajemy na listkach zielonej sałaty, posypujemy cząbrem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 785
Data dodania: 2010-11-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kraby parówkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.