Krakersy z pastą

Ocena przepisu

Składniki

  • wędzona makrela duża 1 szt
  • żółty ser ok15 dag
  • majonez 3-4 łyżki
  • koper 1/2 pęczka
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
  • kechup 2 łyżki
  • krakersy 1 op

Sposób przyrządzenia

Makrelę oczyścić. Zdjąć skórkę i wybrać ości. Makrelę rozdrobnić widelcem albo też pokroić nożem. Koper opłukać, otrząsnąć z wody, drobno posiekać. Część kopru dodać do ryby. Ser zetrzeć na średnich oczkach tarki. Dodać do pasty. Wymieszać dodać majonez i przyprawy do smaku. Przygotowaną pastę nakładać na krakersy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 15
Wyświetlenia: 1045
Data dodania: 2011-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krakersy z pastą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.