Krem bakłażanowo-warzywny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażany gotujemy. Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek, wrzucamy obraną i poszatkowaną cebulę, po chwili wsypujemy drobno posiekaną paprykę. Dodajemy miąższ z gotowanego bakłażana, oraz sparzone, obrane i pokrojone pomidory. Wszystko smażymy regularni mieszając, doprawiamy do smaku pieprzem oraz solą, gdy ostygnie schładzamy w lodówce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Czas smażenia: 10 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 532
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krem bakłażanowo-warzywny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.