Kremowa zupa rybna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obieramy czosnek oraz cebulę, drobno siekamy, wrzucamy na rozgrzane na patelni masło, smażymy aż się zeszklą po czym dodajemy obrane i pokrojone w plasterki ziemniaki. Smażymy przez kilka minut i zalewamy połową szklanki wody. Dusimy na małym ogniu przez 8-10 minut. Dodajemy pomidory razem z zalewą, posiekaną natkę pietruszki, rybę, listki laurowe i przyprawiamy solą oraz pieprzem. Wlewamy śmietanę i dokładnie mieszamy. Gotujemy jeszcze przez kilka minut i dekorujemy koprem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 628
Data dodania: 2011-06-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kremowa zupa rybna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.