Krewetki z kukurydzą i groszkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Krewetki, groszek i kukurydzę odsączamy z zalewy, dodajemy posiekany koper, natkę pietruszki, polewamy majonezem zmieszanym ze śmietaną. Całość dokładnie mieszamy. Przyprawiamy do smaku sola oraz pieprzem. Schładzamy w lodówce, bądź podajemy od razu po przygotowaniu. Sałatka idealna do jedzenia o każdej porze dnia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 491
Data dodania: 2011-06-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krewetki z kukurydzą i groszkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.