Krokiety pieczarkowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z mąki, mleka, jajka, szczypty soli przygotować ciasto naleśnikowe i usmażyć naleśniki. Pieczarki opłukać, pokroić w kostkę, wrzucić na rozgrzaną patelnię z odrobiną oliwy. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i wrzucić do pieczarek. Dodać wegetę, pieprz, paprykę, majeranek. Podsmażać aż cebula zeszkli się. Ser pokroić w drobną kostkę i wrzucić do pieczarek z cebulą. Co jakiś czas mieszać, aż ser się rozpuści. Patelnię zdjąć z ognia. Na każdy naleśnik kłaść 1, 5 łyżki farszu i zawijać. Tak zawinięte naleśniki podsmażać przed podaniem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 456
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Krokiety pieczarkowe
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-30
Krokiety pieczarkowe
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krokiety pieczarkowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.